‘k Wist niet dat ik het in mij had Strips

'k Wist niet dat ik het in mij had

‘k Wist niet dat ik het in mij had Strips van:

Tekenaar: Jager Gerrit de (Prutswerk), Stevenhagen Wim (Prutswerk)
Scenarist: Vermeulen Aart
Uitgever : Stichting Milieu Educatie

‘k Wist Niet Dat Ik Het In Mij Had – 01 – ‘k Wist Niet Dat Ik Het Boven Mij Had
‘k Wist Niet Dat Ik Het In Mij Had – 02 – ‘k Wist Niet Dat Ik Het Onder Mij Had

————————————————-

Stripverhalen


'k Wist niet dat ik het in mij had
Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de ‘k Wist niet dat ik het in mij had stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-‘N Net Meisje Strips

'N Net Meisje

‘N Net Meisje Strips van:

Tekenaar: Heij Fred de
Scenarist: Heij Fred de
Uitgeverij: Divina

Rachel doet haar best om een net meisje te zijn, ook als secretaresse. Maar dat valt niet mee met een seksverslaafde directeur. En anders zijn er wel haar collega’s die Rachel verleiden tot klantvriendelijk exhibitionisme, een kantineorgie of personeelsfeest met seksquiz. Erotiek van Hollandse bodem! Inclusief schetsen.

’n Net Meisje – 01 – ’n Net Meisje
’n Net Meisje – A01 – ’n Net Meisje — Schetsboek

Continue reading


‘T Gaat Wel Strips

'T Gaat Wel

‘T Gaat Wel Strips van:

Tekenaar: Straaten Peter van
Scenarist: Straaten Peter van
Uitgeverij: Van Gennep

’t Gaat Wel – 01 – ’t Gaat Wel

Continue reading


’t Is Naar De Bliksem Strips

't Is Naar De Bliksem

’t Is Naar De Bliksem Strips van:

Tekenaar: Thuin David De
Scenarist: Cauvin Raoul
Uitgever : Dupuis

We houden de tel niet bij, maar het is blijkbaar al tien jaar geleden — met De Paparazzi — dat Raoul Cauvin nog eens een nieuwe reeks lanceerde. Met ’t Is naar de Bliksem waagt Cauvin zich aan een nieuw avontuur. In deze nieuwe reeks wil een jonge boer zonder biotechnologische hulpmiddelen een fokprogramma voor koeien starten. Daarvoor heeft hij eerst een dekstier nodig. Het beest dat hij zich in de maag laat splitsen, houdt echter niet van het bevruchten van koebeesten. Na een blikseminslag, waardoor het dier kan converseren, blijkt het om een transseksuele stier te gaan die liever als een koe door het leven zou gaan.

Dit eerste deel bevat bitter weinig actie en is eerder te catalogeren als een welhaast existentiële, psychologische praatstrip hoewel de teksten heus niet lang(dradig) zijn. Dit anders dan voor Cauvin andere verhaal — hoewel hij zijn vaste vertelstructuren in stand houdt (hij melkt zichzelf wel uit) — van een volledige albumlengte wordt op eenvoudige, haast expressieloze wijze getekend door David De Thuin (De Zorilla’s onder het pseudoniem Deth) die met het kortere werk al langer de pagina’s van Spirou animeert. En ofwel houdt de copywriter van Dupuis ons voor het lapje, maar de bedoeling is om elk album door een andere tekenaar te laten tekenen. Nochtans tekent De Thuin ook voor deel 2 present.

Aanvankelijk meenden we dat dit om een zoveelste gagstrip zou gaan. De verrassing die het doorlopende verhaal bood, was dan ook groot en viel zeker mee. Hoe zal Cauvin het tweede deel aanpakken, is de resterende vraag. Hinkelt hij verder op hetzelfde elan of blijven de besognes van de “stierkoe” een one trick pony?

’t Is Naar De Bliksem – 01 – De Klaagzang Van De Stierkoe

Continue reading


’t Roelantslied Strips

't Roelantslied

’t Roelantslied Strips van:

Tekenaar: Palacios Antonio
Scenarist: Palacios Antonio, Schröder Allard
Uitgever : Oberon

Losstaande Albums Van Antonio Hernandez Palacios – 01 – ’t Roelantslied

Continue reading