Aldebaran Strips

Ogenblikje...
Aldebaran


Aldebaran Strips van:

Tekenaar: Oliveira Luis Éduardo de
Scenarist: Giraud Jean, Oliveira Luis Éduardo de
Uitgever :Dargaud

Aldebaran is een Franse vijfdelige sciencefictionstripreeks die zich afspeelt op de planeet Aldebaran. Leo stond in voor zowel het tekenwerk als scenario.

Aldebaran is een eerste cyclus van de reeks De Werelden Van Aldebaran. De tweede cyclus Betelgeuze en de derde cyclus Antares spinnen het verhaal verder uit. Er is tevens nog een vierde stripreeks over de werelden van Aldebaran, genaamd Overlevenden. Deze reeks gaat over de elf mensen die het ongeluk van de Tycho Brahe overleefden.

De planeet Aldebaran is ooit gekoloniseerd door de mens, maar door enkele mysterieuze rampen met ruimteschepen is de communicatie met de aarde verloren gegaan. Het leven op Aldebaran ging door en in 100 jaar wordt er een autoritaire regering geïnstalleerd. Deze blijkt jacht te maken op enkele biologen die meer schijnen te weten over een geheimzinnig en ongrijpbaar waterwezen, de Mantrisse. Als op een dag het dorp van hoofdpersonages Marc en Kim verwoest wordt komen zij in contact met Driss, een van de biologen, en een avontuur begint.

————————————————-

————————————————-

Aldebaran Albums

Aldebaran..01..De Ramp
Aldebaran..02..De Blonde Vrouw
Aldebaran..03..De Foto
Aldebaran..04..De Groep
Aldebaran..05..Het Wezen

————————————————-

Stripverhalen

Aldebaran

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Aldebaran stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

Misschien Leest U Ook Graag

----------------------------------------------

Meer Strips Van Deze Auteur(s)


... of in de categorie: Fantasy