Alvin Norge Strips

Ogenblikje...
Alvin Norge

Alvin Norge Strips van:

tekenaar: Lamquet Christian
Scenarist: Lamquet Christian
Uitgever : lombard

Ooit was Alvin Norge een kei in het hacken van computers. Toen de FBI hem wist op te sporen en hem betrapte terwijl hij door andermans bankrekeningen surfte, werd hij tot drie maanden gevangenisstraf veroordeeld. Nadien heeft hij zijn leven gebeterd en zich bekeerd tot het vervaardigen van computerbeelden. Maar zonder het te willen staat hij op het punt alle informaticanetwerken van de planeet te besmetten met een verwoestend virus… Met andere woorden: een hypermoderne thriller over computers en virtuele werelden. Zijn we aan de informatica overgeleverd of is er nog een uitweg?

Heftige emoties gegarandeerd! Na Alfa, I.R.$. en Niklos Koda wordt de reeks Derde Stroming met een nieuwe held verrijkt. Een van de allereerste belangrijke stripgebeurtenissen van het derde millennium!

————————————————-

————————————————-

Alvin Norge Albums

Alvin Norge – 01 – @hell.Zcom
Alvin Norge – 02 – Morphing Amer
Alvin Norge – 03 – Lucyber
Alvin Norge – 04 – Shanghai Hypothese
Alvin Norge – 05 – Quantum

————————————————-

Stripverhalen

Alvin Norge

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Alvin Norge stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

----------------------------------------------

Meer Strips Van Deze Auteur(s)


... of in de categorie: Science Fiction Thriller