De Eeuwige Oorlog Strips

Ogenblikje...
De Eeuwige Oorlog

De Eeuwige Oorlog Strips van:

Tekenaar: Oppen Mark Van
Scenarist: Haldeman Joe
Uitgever : Dupuis

De Eeuwige Oorlog is een stripreeks van schrijver Joe Haldeman en tekenaar Marvano (Mark van Oppen). De stripreeks verscheen bij uitgeverij Dupuis en maakt onderdeel uit van de collectie Vrije Vlucht.

Het scenario is gebaseerd op Haldemans boek The Forever War uit 1975. Dit is een sciencefictionverhaal, maar is geschreven vanuit zijn persoonlijke ervaringen opgedaan tijdens de Vietnamoorlog. Deze cyclus wordt vervolgd in een tweede, Een nieuw begin.

In De Eeuwige Oorlog raken Mensen en Tauranen verwikkeld in de eerste intergalactische oorlog. Hoofdpersonage William Mandella wordt gevolgd over drie delen in een niets ontziende strijd, waarin alles is geoorloofd. De combinatie van tijdsparadoxen met eindeloze ruimtereizen zorgen er voor dat de techniek verouderd is wanneer de strijdmacht ter plekke komt. Steeds lopen beide partijen achter de feiten van het thuisfront aan.

De Eeuwige Oorlog won de Bronzen Adhemar in 2001.

————————————————-

————————————————-

De Eeuwige Oorlog Albums

De Eeuwige Oorlog – 01 – Soldaat Mandella (2010 – 2020) – 1988
De Eeuwige Oorlog – 02 – Luitenant Mandella (2020 – 2203) – 1989
De Eeuwige Oorlog – 03 – Majoor Mandella (2203 – 3177) – 1990

————————————————-

Stripverhalen

De Eeuwige Oorlog

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de De Eeuwige Oorlog stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

----------------------------------------------

Meer Strips Van Deze Auteur(s)


... of in de categorie: Science Fiction