Donjon Zenit Strips

Ogenblikje...
Donjon Zenit

Donjon Zenit Strips van:

Tekenaar: Chabosy Laurent
Scenarist: Sfar Joann
Uitgever :

Quoi? “In het commercieel uitgebate Donjon – complex werkt Herbert — een niet zo bijster intelligente eend — er aanvankelijk als hulpje. Een klein beroepsfoutje met grote gevolgen zorgt ervoor dat hij de plaats van een groot krijger moet innemen. Toevallig een groot krijger met een zware opdracht, waartegen Herbert niet echt opgewassen is.” (geciteerd uit deze bespreking)
Et alors? Net zoals in Lanfeust van Troy zorgt een sprankelende mix van humor en geweld voor een zegerijke appreciatie van talloze lezers. Lewis Trondheim en Joann Sfar spelen fantastisch op elkaar in en laten dat welgevoelen via hun personages en de situaties waarin ze hun ding moeten doen. Door de hoge productie moet men aannemen dat de fabricage door een goed geoliede machine wordt aangedreven. Dat er aan een lopende band al eens gegrapt en gegrold wordt of net zo goed een vinger of ander ledemaat wordt afgerukt, is in versterkte mate duidelijk bij het lezen van een Donjon – album.

————————————————-

————————————————-

Donjon Zenit Albums

Donjon Zenit – 01 – Eendenhart
Donjon Zenit – 02 – De Vechtkoning
Donjon Zenit – 03 – De Prinses Van De Barbaren
Donjon Zenit – 04 – Toverkunsten En Tegenspoed
Donjon Zenit – 05 – Een Gruwelijk Huwelijk
Donjon Zenit – 06 – Thuiskomst Onder Tromgeroffel

————————————————-

Stripverhalen

Donjon Zenit

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Donjon Zenit stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

----------------------------------------------

Meer Strips Van Deze Auteur(s)


... of in de categorie: Fantasy