Flip Strips

Ogenblikje...
Flip

Flip Strips van:

Tekenaar: Ritstier Willem
Scenarist: Ritstier Willem
Uitgever: Strip2000

Deze Flip is een bundeling van de betere drieprentjeshumor die Willem Ritstier bedacht voor het kinderweekblad Kidsweek, zowat de Nederlandse tegenhanger van de Vlaamse Kitskrant. Het weekblad mikt op een lagere schoolpubliek en de mopjes zijn natuurlijk navenant: soms een beetje flauw voor de volwassen lezer, maar zeker een bron van vermaak voor de gemiddelde tienjarige.

Flip is een typisch Nederlands jongetje (baggy broek, petje achterstevoren op zijn megahoofd, grote bek) dat zonder problemen een groot publiek zal weten te bekoren. De avonturen zijn soms herkenbaar, vaak absurd en zorgen altijd wel voor de nodige hilariteit. Vooral de jokes met zijn huisolifant zijn pure fun, de kaboutermoppen hebben we al net iets te vaak de revue zien passeren, onder meer bij Heinz en Dirkjan. Dit album moet er niettemin in slagen om het jonge volkje heel even weg te lokken bij hun gameconsole, trampoline of skateboard. Hoppa!

Flip – 01 – Auw!
Flip – 02 – Op Naar De Top!

————————————————-

Stripverhalen

Flip

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Flip stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

----------------------------------------------

Meer Strips Van Deze Auteur(s)


... of in de categorie: Humor