Gabrielle Strips

Ogenblikje...
Gabrielle

Gabrielle Strips van:

Tekenaar: Kara
Scenarist: Kara
Uitgeverij: Blitz, Talent

We waarschuwen je graag op voorhand: aan het lezen van deze strip heb je een hele kluif. Maar voor je je stort in een wereld van strijdende aartsengelen en duivelinnen met mangaogen, lees eerst de pagina’s achteraan het album over het ontstaan van Gabrielle. Dan merk je wellicht beter de (verborgen) verwijzingen naar vergane of springlevende culturen, obscure of welgekende illustratoren, ontwerpers, filmmakers, enzovoort die tekenaar Kara in het album stak. En dat zijn er nogal wat.

Het redelijk klassieke verhaal over de semireligieuze strijd tussen Goed en Kwaad tjokt gewoon van de middeleeuwse, oosterse en westerse elementen. Dit alles gelardeerd met moderne cinematografische techniekjes die zo weggeplukt lijken uit een film van John Woo of de gebroeders Wachowksi (je weet wel, van Bound en The Matrix). Kara koestert de stille hoop dat er een vervolg aan dit titanenwerk gesleuteld mag worden. Wij hopen het met hem mee.

Gabrielle – 01 – Et In Arcadia Ego

————————————————-

Stripverhalen

Gabrielle

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Gabrielle stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

----------------------------------------------

Meer Strips Van Deze Auteur(s)


... of in de categorie: Fantasy