Het Huis In Pollack Street Strips

Ogenblikje...
Het Huis In Pollack Street


Het Huis In Pollack Street Strips van:

Tekenaar: Puerta Carlos
Scenarist: Diaz Lorenzo F.
Uitgever: Prestige

Er staat een mysterieus huis in Pollack Street, een huis dat het verleden niet wil laten rusten. Nadat de meest recente huurder – Lucy, een Japanse vrouw – onder vreemde omstandigheden overlijdt, doen een ex-vriend – een scenarioschrijver – en haar yakuza-broer onderzoek naar haar dood. In plaats van antwoorden ontstaan er meer vragen zodra ze het pad kruisen van diverse vreemde personen die stuk voor stuk het huis willen bezitten. Maar wat allen tot hun grote ontzetting ontdekken is dat het huis bezit wil nemen van hén. En het laat zich door niets of niemand tegenhouden.
Lorenzo F. Díaz en Carlos Puerta hebben een bizarre, magische wereld gecreëerd waarin geesten uit het verleden een sombere toekomst blootleggen voor allen die betrokken zijn in dit meeslepende, maar gewelddadige verhaal.

Het Huis In Pollack Street – 01 – Het Huis In Pollack Street

————————————————-

Stripverhalen

Het Huis In Pollack Street

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Het Huis In Pollack Street stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

Misschien Leest U Ook Graag

----------------------------------------------

Meer Strips Van Deze Auteur(s)


... of in de categorie: Horror