Rapido Moderna Strips

Ogenblikje...
Rapido Moderna

Rapido Moderna Strips van:

Tekenaar: Hincker Christian
Scenarist: Hincker Christian
Uitgever: Dupuis

Na een repetitie voor een dansproductie wordt Lola op straat aangesproken door Renée. Zij wil Lola dag en nacht volgen om zo inspiratie op te doen voor het boek dat ze wil schrijven. Lola stemt toe en wat dan volgt is niet bestemd voor gemakzuchtige lezers.

Rapido Moderna is letterlijk en figuurlijk een droom van een strip. Blutch heeft geprobeerd een droom op papier te zetten en is daar wonderwel in geslaagd. Hij brengt dit alles in beeld met mooie, expressieve tekeningen.

Rapido Moderna is een rijke en gedurfde strip van een auteur die tot nu toe enkel in Frankrijk bekend was. Met dit Vrije Vlucht-album geeft hij een mooi visitekaartje af aan de Nederlandstalige stripliefhebber.

Rapido Moderna – 01 – Deel

————————————————-

Stripverhalen

Rapido Moderna

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Rapido Moderna stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

----------------------------------------------

Meer Strips Van Deze Auteur(s)


... of in de categorie: Roman