Slangengebroed Strips

Ogenblikje...
Slangengebroed

Slangengebroed Strips van:

Tekenaar: Denauw Renaud
Scenarist: Baudot Jean-François
Uitgever: Adhemar

Jean Dufaux was al langer uitgekeken op Jessica Blandy toen hij de reeks afrondde. Er kwam toch nog een driedelige spin-off, Het Pad van Jessica, om tekenaar Renaud een plezier te doen. Bovendien flopte hun volgende samenwerking Venus H. Renaud wilde echter nog steeds verder gaan met zijn Jessica. In Gihef, de tekenaar van de spannende gevangenisthriller High Security, vond hij een partner in crime voor alweer een spin-off, Slangengebroed. Om dit tweeluik mogelijk te maken, vroeg Renaud aan Dufaux om de moordenaars Soldier Sun en zijn dochter Agripina niet af te maken in Het Pad van Jessica. De psychopaten willen hun werk afmaken terwijl Jessica haar vroegere contacten aanschrijft om hen te waarschuwen voor het aparte moordenaarduo. Jessica komt amper voor in beide albums met Soldier Sun en Afripina in de hoofdrollen. Terwijl ze een spoor van lijken achterlaten — waarbij het Agripina vaak om de kick te doen is — worden de twee zelf achterna gezeten door iemand die op wraak is belust.

Slangengebroed verschaft je meer achtergrondinformatie over beide personages waarbij je tot een beter begrip komt voor hun motieven, maar je echt inleven in het verhaal lukt je daarom nog niet. Probeer je maar eens te vereenzelvigen met een gesjeesd sektelid, een door seks en bloed gedreven minderjarige of een sheriff die zich laat domineren door de geest van John Wayne. De hoofdintrige, met een soort dubbele achtervolging, biedt anderzijds genoeg spanning om bestaansrecht op te eisen. Helaas kunnen we niet hetzelfde zeggen van de tekeningen. De kwaliteit is duidelijk een paar stappen terug voor Renaud. Het kleurenpalet is beduimeld, de schikking van de weinig uitgewerkte personages is vaak knullig in ongeïnspireerde decors. Over de personages viel gerust nog wat te vertellen, maar Renaud was egenlijk al aan het einde van zijn verhaal.

————————————————-

————————————————-

Slangengebroed Albums

Slangengebroed – 01 – Slangengebroed 1
Slangengebroed – 02 – Slangengebroed 2

————————————————-

Stripverhalen

Slangengebroed

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Slangengebroed stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

----------------------------------------------

Meer Strips Van Deze Auteur(s)


... of in de categorie: Thriller