Veerman Tussen de Sterren Strips

Ogenblikje...
Veerman Tussen de Sterren

Veerman Tussen de Sterren Strips van:

Tekenaar: Frasier Olivier Jewel
Scenarist: Sofia
Uitgever : Dargaud

De Franse versie van dit debuutalbum (zowel het tekenaarsduo Frasier/Jewel en scenarist Sofia zijn nieuwe pionnen op het immense stripschaakbord) verscheen samen met Een Nieuw Begin in de nieuwe collectie Fictions. Als surplus kreeg de lezer extra pagina’s met schetsen. Niet voor de Nederlandse uitgave, dus. Toch is het een onderhoudend verhaal geworden over een strafplaneet waar gevangenen muteren in monsterlijke gedrochten en die vooral overleven door elkaar op te vreten. De planeet is meteen ook een gegeerd jachtdomein voor de machtige Jagerskaste.

Voor een eerste deel neemt deze reeks heel wat hooi op de vork door nogal veel ineens te willen vertellen. Het valt wellicht af te wachten of het volgende deel slikken of doorslikken wordt. Maar over één ding kunnen we het alvast eens zijn: zeer goeie tekeningen, punt.

————————————————-

————————————————-

Veerman Tussen de Sterren Albums

Veerman Tussen De Sterren – 01 – De Straf
Veerman Tussen De Sterren – 02 – Jason

Enkel beschikbaar in het Frans:

Le Passeur Des Etoiles – T03 – Rédemption

————————————————-

Stripverhalen

Veerman Tussen de Sterren

Veerman Tussen de Sterren

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Veerman Tussen de Sterren stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

----------------------------------------------

Meer Strips Van Deze Auteur(s)


... of in de categorie: Science Fiction